https://hochland2.dsdev.ro/wp-content/uploads/2021/02/vegan_tortillia-2.jpg https://hochland2.dsdev.ro/wp-content/uploads/2021/02/vegan_tortillia-3.jpg

Tortilla vegetariană cu cremă de brânză

INGREDIENTE

  • 2 lipii tortilla
  • 4-5 linguri cremă de brânză Hochland Classic
  • 1 avocado
  • 4 roșii cherry
  • 1/2 ardei gras
  • 1 fir de ceapă verde
  • puțin ardei iute (după gust)
  • 1 lămâie
  • mix de frunze de salată verde

MOD DE PREPARARE

  1. Se toacă avocado, ardeiul gras și roșiile în cubulețe. Se feliază subțire ceapa verde. Se toacă mărunt ardeiul iute, cu grijă să îndepărtați semințele dacă nu vă place picant.
  2. Se ia o lipie și se întind 2 linguri de Hochland Creme Classic. Se presară deasupra frunze de salată verde, apoi se aranjează jumătate din legumele tocate. Se stropește cu puțină zeamă de lămâie și se presară sare și piper după gust. Se repetă cu cea de-a doua lipie.
  3. Se rulează tortilla, se învelește în folie alimentară și se dă cel puțin 10 minute la frigider, pentru a se întări. După ce a stat la frigider, se taie în rulouri subțiri.

Poftă bună!