https://hochland2.dsdev.ro/wp-content/uploads/2023/04/kv_25-ani-3-2.png https://hochland2.dsdev.ro/wp-content/uploads/2023/04/kv_25-ani_mobile-3.png https://hochland2.dsdev.ro/wp-content/uploads/2023/04/kv_25-ani_mobile-3.png

Pașii care ne-au adus aici

2023

Extindem fabrica de la Sovata și ne pregătim de viitor.

2022

Hochland lansează Brânză de vaci, incredibil de cremoasă și disponibilă atât în varianta de 200g pentru o gustare rapidă, cât și de 475g pentru rețete delicioase.

2020

Chiar și în contextul pandemiei am continuat alături de Fundația Regală Margareta a României misiunea pe care ne-am asumat-o cu un an în urmă, aceea de a oferi sprijin seniorilor vulnerabili. Prin proiectul Telefonul Vârstnicului și voluntariat am ajuns acolo unde a fost mai mare nevoie de noi.

2019

Brânza Praid se reinventează integrându-se în gama Atelier, care se îmbogățește cu un nou sortiment: Atelier Brânză Cremoasă

2018

Hochland sărbătorește 20 de ani și își redefinește comunicarea într-o nouă filosofie de brand

2016

Hochland aduce iubitorilor de brânză un nou sortiment: Brânză Praid-o brânză maturată în salina Praid cu un gust complex și o aromă plină de caracter.

2008

Se lansează Telemeaua Hochland, preferata roșiilor.

2001

Hochland aduce în magazine două sortimente de cremă de brânză Almette: cu Smântâna și cu Verdeață.

1999

Hochland achiziționează Fabrica de la Sovata și începe să producă sortimente tradiționale de cașcaval, precum Dalia sau Brădet. De asemenea, furnizează materie primă pentru Fabrica de Brânză topită de la Sighișoara.

1998

Ia naștere Hochland România prin achiziționarea fabricii de la Sighișoara, unde începe să producă Brânză topită.

Știai că

Hochland Group are o istorie de peste 90
de ani în domeniul brânzeturilor?

Află mai multe