https://hochland2.dsdev.ro/wp-content/uploads/2020/05/Tortillia-2.jpg https://hochland2.dsdev.ro/wp-content/uploads/2020/05/Tortillia-3.jpg

Tortilla cu cremă de brânză și somon

Pregătește un aperitiv inspirat de Hochland Crème.

INGREDIENTE

  • 1 pachet lipii tortilla
  • 1 cutie cremă de brânză Hochland Crème Clasic
  • 100g somon afumat
  • 1 lingură de capere
  • 1 lămâie
  • 1 fir de ceapă verde
  • câteva frunze de pătrunjel
  • câteva fire de mărar

PAȘI PREPARARE BLAT

  1. Se taie somonul în fâșii subțiri. Se feliază subțire ceapa verde. Se scurg bine caperele și se toacă mărunt, împreună cu pătrunjelul și mărarul.
  2. Se ia o lipie și se întind 2 linguri de Hochland Creme Classic deasupra. Se aranjează deasupra jumătate din cantitatea de somon, capere, ceapă verde și pătrunjel și mărar. Se stropește cu puțină zeamă de lămâie și se presară sare și piper după gust. Se repetă cu cea de-a doua lipie.
  3. Se rulează tortilla, se învelește în folie alimentară și se dă cel puțin 10 minute la frigider, pentru a se întări. După ce a stat la frigider, se taie în rulouri subțiri.

MOD DE ASAMBLARE

  1. Se întind 2 linguri de Hochland Crème Clasic pe o lipie.
  2. Se aranjează deasupra jumătate din cantitatea de somon, capere, ceapă verde și pătrunjel și mărar.
  3. Se stropește cu puțină zeamă de lămâie și se condimentează după gust.
  4. Se rulează tortilla, se învelește în folie alimentară.
  5. Se ține cel puțin 10 minute la frigider, pentru a se întări.
  6. După ce a stat la frigider, se taie în rulouri subțiri.

Poftă bună!