https://hochland2.dsdev.ro/wp-content/uploads/2022/08/1920-x-350-min-1.png https://hochland2.dsdev.ro/wp-content/uploads/2022/08/991-x-500-min-1.png

Toast de vară cu Hochland Mozzarella Fresh feliată

INGREDIENTE TOAST CAPRESE

  • 150g Hochland Mozzarella Fresh feliată
  • 2 roșii coapte
  • 3 felii de pâine cu maia
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 2-3 linguri cremă de oțet balsamic
  • Pesto (1 mână busuioc proaspăt, 40g muguri pin, 40g parmezan ras, 1-2 căței de usturoi, ¼ lingurță sare, 100ml ulei de măsline)

INGREDIENTE TOAST CU MOZZARELLA FRESH ȘI SOMON

  • 150g Hochland Mozzarella Fresh feliată
  • 100g somon afumat
  • 1 mână rucola
  • 3 felii de pâine cu maia
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 2 lingurițe dulceață de ardei iute (sau după gust)
  • Câteva capere

MOD DE PREPARARE

  1. Pentru pesto, punem toate ingredientele într-un blender și mixăm. Puteți opta ca mugurii de pin să nu îi măcinați complet, pentru o textură mai crocantă.
  2. Feliile de pâine le stropim cu ulei de măsline și le prăjim pe un grill încins până devin aurii.
  3. Pentru toast-ul caprese, punem pe feliile de pâine câte o lingură generoasă de pesto, apoi așezăm felii de mozzarella și roșii, alternându-le și stropim la final cu cremă de oțet balsamic.
  4. Pentru toast-ul cu somon, punem pe feliile de pâine rumenite rucola, apoi alternăm felii de mozzarella și somon. La final stropim cu ulei de măsline, punem câteva capere și câte o linguriță de dulceață de ardei iute.

Poftă bună!