INGREDIENTE TOAST CAPRESE
- 150g Hochland Mozzarella Fresh feliată
- 2 roșii coapte
- 3 felii de pâine cu maia
- 2 linguri ulei de măsline
- 2-3 linguri cremă de oțet balsamic
- Pesto (1 mână busuioc proaspăt, 40g muguri pin, 40g parmezan ras, 1-2 căței de usturoi, ¼ lingurță sare, 100ml ulei de măsline)
INGREDIENTE TOAST CU MOZZARELLA FRESH ȘI SOMON
- 150g Hochland Mozzarella Fresh feliată
- 100g somon afumat
- 1 mână rucola
- 3 felii de pâine cu maia
- 2 linguri ulei de măsline
- 2 lingurițe dulceață de ardei iute (sau după gust)
- Câteva capere
MOD DE PREPARARE
- Pentru pesto, punem toate ingredientele într-un blender și mixăm. Puteți opta ca mugurii de pin să nu îi măcinați complet, pentru o textură mai crocantă.
- Feliile de pâine le stropim cu ulei de măsline și le prăjim pe un grill încins până devin aurii.
- Pentru toast-ul caprese, punem pe feliile de pâine câte o lingură generoasă de pesto, apoi așezăm felii de mozzarella și roșii, alternându-le și stropim la final cu cremă de oțet balsamic.
- Pentru toast-ul cu somon, punem pe feliile de pâine rumenite rucola, apoi alternăm felii de mozzarella și somon. La final stropim cu ulei de măsline, punem câteva capere și câte o linguriță de dulceață de ardei iute.
Poftă bună!