https://hochland2.dsdev.ro/wp-content/uploads/2022/09/1920-x-350-2.png https://hochland2.dsdev.ro/wp-content/uploads/2022/09/991-x-500-2.png

Tiramisu cu fructe și Hochland Mascarpone

INGREDIENTE

  • 250g Hochland Mascarpone
  • 250g smântână pentru frișcă
  • 50g zahăr pudră
  • 150g pișcoturi
  • 150ml cafea
  • Fructe la alegere

MOD DE PREPARARE

  1. Mixează mascarpone, smântâna pentru frișcă și zahărul pudră până când zahărul s-a topit, iar compoziția este bine legată.
  2. Prepară cafeaua, las-o la răcit, apoi scufundă fiecare pișcot în ea.
  3. Montează tiramisu în pahare, alternând straturile de pișcoturi cu cele de cremă. Decorează la sfârșit cu fructe după plac.
  4. Lasă desertul la rece câteva ore, de preferat peste noapte.

Poftă bună!