https://hochland2.dsdev.ro/wp-content/uploads/2023/02/Untitled-design.png https://hochland2.dsdev.ro/wp-content/uploads/2023/02/991x500.png

Tartă cu dovlecei și Hochland Mozzarella 

INGREDIENTE:

  • 1 pachet aluat foietaj 
  • 200g Mozzarella Hochland 
  • 2 dovlecei medii 
  • 200g Hochland Mărgele de brânză 
  • 3 căței de usturoi 
  • 1 lămâie 
  • 2-3 linguri pesto 
  • 2 linguri ulei de măsline 
  • sare 
  • piper 
  • busuioc proaspăt 

MOD DE PREPARARE: 

  1. Preîncălzim cuptorul la 200C și pregătim o tavă pentru tartă, cu fundul detașabil. 
  2. Așezăm aluatul foietaj în tava pregătită. 
  3. Amestecăm Hochland Mărgele de brânză cu 2 căței de usturoi pisați, coaja răzuită de la jumătate din lămâia pregătită, 150g Mozzarella Hochland rasă, sare și piper.  
  4. Întindem compoziția cu brânză peste aluat, iar apoi întindem un strat de pesto.  
  5. Într-un bol încăpător amestecăm feliile de dovlecel cu 1 cățel de usturoi pisat, 2 linguri de ulei de măsline, sare, piper și restul cojii de lămâie.  
  6. Așezăm feliile de dovlecel în tartă, iar pe deasupra răzuim ce a mai rămas din Mozzarella Hochland. Punem tarta la cuptor pentru 25-30 de minute.  
  7. Servim tarta cu busuioc proaspăt. 

Poftă bună!