https://hochland2.dsdev.ro/wp-content/uploads/2023/01/7_1920x350.png https://hochland2.dsdev.ro/wp-content/uploads/2023/01/7_991x500.png

Supă de lasagna

INGREDIENTE

  • 400g carne tocată de vită
  • 3 cepe verzi tocate
  • 2 căței usturoi tocat
  • 1 litru de apă + 2 cuburi stoc de pui SAU 1 litru supă de pui concentrată
  • 2 conserve de roșii tocate
  • 1 gogoșar tocat
  • 2 linguri de pastă de tomate
  • 1 lingură busuioc uscat/ frunze de busuioc proaspăt
  • condimente (sare, piper, chilli)
  • 10 foi de lasagna
  • Hochland Delicii calde Mozzarella
  • Hochland Delicii calde Brânză rasă pentru paste

MOD DE PREPARARE

  1. Într-o oală încăpătoare punem la prăjit cu 1 linguriță de ulei de măsline: carnea de vită, ceapa, usturoiul si gogosarul tocat, pentru 10-15 minute, amestecând din când în când.
  2. Adăugăm roșiile tocate, pasta de tomate și stocul de pui, dăm la foc mediu și lăsăm să fiarbă pentru 10 minute.
  3. În supă adăugăm și foile de lasagna rupte. Mai lăsăm pe foc supa încă 20 de minute sau până când foile de lasagna s-au înmuiat. Mai adăugăm stoc de pui, dacă este nevoie.
  4. Condimentăm cu sare, piper și chilii.
  5. Înainte de servire adăugăm Hochland Delicii calde Mozzarella și Hochland Delicii calde Brânză rasă pentru paste, după gust. Putem adăuga și în boluri în momentul servirii.

Poftă bună!