https://hochland2.dsdev.ro/wp-content/uploads/2023/01/3_1920x350.png https://hochland2.dsdev.ro/wp-content/uploads/2023/01/3_991x500.png

Shakshuka cu fasole și Hochland Mozzarella

INGREDIENTE

  • 1 ceapă roșie
  • 1 conservă fasole albă
  • 1 cană suc de roșii
  • condimente (sare, piper, boia afumată, usturoi pudră, busuioc)
  • 4 ouă
  • 150g Hochland Delicii Calde Mozzarella
  • 3-4 linguri Hochland Delicii calde Brânză Rasă pentru paste
  • pătrunjel proaspăt tocat
  • ulei

MOD DE PREPARARE

  1. Se toacă mărunt ceapa roșie și se călește în 2 linguri de ulei.
  2. Se adaugă fasolea albă scursă, sucul de roșii și condimentele. Se amestecă și se poate adăuga apă dacă sosul este prea gros.
  3. Cu o lingură, se face spațiu în fasole și se sparg cele 4 ouă.
  4. Hochland Delicii calde Mozzarella se taie cubulețe și se pune aleatoriu peste fasole și ouă (sau se poate da pe răzătoare). Se acoperă shakshuka cu un capac și așteaptă să se topească mozzarella (alternativ, se poate da la cuptor pentru 10 minute).
  5. Se servește caldă, presărată cu Hochland Delicii calde brânză rasă pentru paste și pătrunjel tocat.

Poftă bună!