https://hochland2.dsdev.ro/wp-content/uploads/2023/05/1920x350_camembert.png https://hochland2.dsdev.ro/wp-content/uploads/2023/05/991x500_camembert.png

Salată cu Hochland Delicii Calde Camembert, ananas și lime

INGREDIENTE (pentru două porții):

  • 200g Hochland Delicii Calde Camembert
  • 2 felii de ananas proaspăt
  • 4 felii de pâine (baghetă integrală)
  • 2 lime bio
  • 100g mix salată verde
  • 50g miere polifloră
  • 30g fistic
  • 50ml de ulei măsline
  • Sare și piper
  • 3 crenguțe de cimbrișor proaspăt

MOD DE PREPARARE:

  1. Pregătim ingredientele: curățăm de coajă, tăiem feliile de ananas proaspăt și scoatem mijlocul feliilor de ananas. Ungem feliile de ananas cu ulei de măsline, apoi le ungem cu miere.
  2. Desfacem din ambalaj Hochland Delicii Calde Camembert și cu ajutorul unei furculițe înțepăm ananasul de 2-3 ori din loc în loc pe ambele părți.
  3. Pe grătarul încins așezăm Hochland Delicii Calde Camembert, alături punem feliile de baghetă și feliile de ananas unse cu ulei și miere. Gătim pe ambele părți Hochland Delicii Calde Camembert și feliile de baghetă până ce se rumenesc. Cât timp se gătesc feliile de ananas, le stropim cu suc de lime.
  4. Pe o farfurie punem mixul de salată, condimentăm cu sare, piper și suc de lime, amestecăm totul bine. Peste salată punem o felie de ananas, iar peste așezăm Hochland Delicii Calde Camembert. Presărăm cu miere, fistic tocat, frunze de cimbrișor proaspăt și radem coaja de lime.
  5. Servim cu felii de pâine păjită.

Poftă bună!