https://hochland2.dsdev.ro/wp-content/uploads/2022/04/rulada-single-desktop-min.png https://hochland2.dsdev.ro/wp-content/uploads/2022/04/rulada-single-mobile-min.png

Ruladă cu spanac și Hochland Crème

INGREDIENTE BLAT

  • 4 ouă
  • 200 g spanac congelat
  • 50 ml ulei de masline
  • 100 ml smântână lichidă
  • 100 g faină albă
  • un praf de sare
  • 1 linguriță praf de copt

INGREDIENTE UMPLUTURĂ

  • 200 g Hochland Crème cu verdeață
  • 100 g Hochland Crème clasic
  • 100 ml smântână lichidă
  • somon afumat
  • semințe de susan

MOD DE PREPARARE

  1. Se separă albușurile de gălbenușuri.
  2. Albușurile se bat spumă cu un praf de sare.
  3. Într-o tigaie se decongelează spanacul la temperatură mică. Se lasă la scurs într-o sită pentru a elimina excesul de lichid.
  4. Făina se amestecă cu praful de copt.
  5. Gălbenușurile se amestecă cu uleiul de măsline și smântâna lichidă. Peste acest amestec se adaugă albușurile bătute spumă.
  6. Se adaugă făina amestecată cu praful de copt și se amestecă cu spatula.
  7. Se toarnă compoziția într-o tavă de cuptor dreptunghiulară.
  8. Se coace pentru 17 minute la 170 de grade.
  9. Se rulează blatul, cât este cald, într-un prosop, și se lasă deoparte până se răcește complet.
  10. Crema de brânză cu verdeață se amestecă cu crema de brânză simplă și smântâna lichidă.
  11. Când blatul s-a răcit, se întinde pentru a adăuga umplutura.
  12. Peste stratul de cremă de brânză se adaugă fâșii de somon si semințe de susan.
  13. Se rulează strâns și se păstrează la frigider pentru cel puțin 2 ore înainte de a fi tăiat.