Ingrediente:
- 200g Hochland Atelier Praid Natur
- 150g Hochland Cașcaval Clasic
- mix de caju, migdale și alune de pădure
- 150g căpșune
- 100g afine
- 150g ciocolată neagră
- 2-3 linguri gem de smochine
- 250g Hochland Mascarpone
- 2-3 linguri miere
- Mini grisine
- Crackers
Mod de preparare:
- Tăiem Hochland Atelier Praid Natur în triunghiuri, iar Hochland Cașcaval Clasic în cuburi.
- Pregătim dip-ul de Stracciatella cu Hochland Mascarpone: amestecăm mascarponele cu mierea și adăugăm 75g din ciocolata neagră, tocată mărunt.
- Punem dipul într-un bol, așezăm pe platou alături de brânzeturi.
- Adăugăm restul elementelor în jurul lor.
- Decorăm cu fructul pasiunii și flori comestibile pentru o notă elegantă.
Poftă bună!