https://hochland2.dsdev.ro/wp-content/uploads/2022/03/2-desktop-min.jpg https://hochland2.dsdev.ro/wp-content/uploads/2022/03/2_mobile-min.jpg

Platou de Paște Răsfăț

INGREDIENTE

  • Hochland Atelier Praid cu vin
  • Hochland Atelier Praid Natur
  • Hochland Atelier Praid Cremoasă
  • Hochland Cașcaval Clasic
  • Hochland Cașcaval Afumat
  • Struguri albi
  • Căpșuni
  • Zmeură
  • Măr verde
  • Migdale
  • Nuci
  • Coacăze roșii
  • Alune de pământ

MOD DE PREPARARE

  1. Taie felii brânza maturată Hochland și cașcavalul.
  2. Spală strugurii albi și așază-i pe platou.
  3. Spală căpșunile și zmeura.
  4. Spală mărul verde și taie-l rondele.
  5. Aranjează mai întâi brânzeturile grupate pe fiecare tip, lăsând niște spațiu între ele. În spațiul lăsat, pune fructele.
  6. Pentru o combinație deosebită pune pe platou și migdale, nuci și alune de pământ.
  7. Nu uita să speli coacazele roșii și să le pui pe platou pentru a te bucura de un gust dulce-acrișor.

Servește acest platou la masa de Paște, alături de ouăle vopsite și de un pahar de vin roșu. Poftă bună!