INGREDIENTE
- Hochland Atelier Praid cu vin
- Hochland Atelier Praid Natur
- Hochland Atelier Praid Cremoasă
- Hochland Cașcaval Clasic
- Hochland Cașcaval Afumat
- Struguri albi
- Căpșuni
- Zmeură
- Măr verde
- Migdale
- Nuci
- Coacăze roșii
- Alune de pământ
MOD DE PREPARARE
- Taie felii brânza maturată Hochland și cașcavalul.
- Spală strugurii albi și așază-i pe platou.
- Spală căpșunile și zmeura.
- Spală mărul verde și taie-l rondele.
- Aranjează mai întâi brânzeturile grupate pe fiecare tip, lăsând niște spațiu între ele. În spațiul lăsat, pune fructele.
- Pentru o combinație deosebită pune pe platou și migdale, nuci și alune de pământ.
- Nu uita să speli coacazele roșii și să le pui pe platou pentru a te bucura de un gust dulce-acrișor.
Servește acest platou la masa de Paște, alături de ouăle vopsite și de un pahar de vin roșu. Poftă bună!