https://hochland2.dsdev.ro/wp-content/uploads/2023/03/1_1920x350-2.png https://hochland2.dsdev.ro/wp-content/uploads/2023/03/1_991x500-3.png

Platou cu Hochland cașcaval, Atelier Praid și mezeluri italienești

Ingrediente:

  • 200g Hochland Atelier Praid cu Vin
  • 150g Hochland Cașcaval Clasic (putem opțional să facem un mix din Hochland Cașcaval Clasic si Hochland Cașcaval Afumat)
  • 100g prosciutto cotto
  • 100g prosciutto crudo
  • 80g chorizo
  • 2 linguri de dulceață de ardei iute
  • 4 felii de pepene
  • 1 strugure roșu (sau mix roșu si roze)
  • 1 măr verde
  • 50g nuci
  • 50g caise confiate
  • Crackers
  • Pâine uscată

Mod de preparare:

  1. Tăiem mărul felii subțiri.
  2. Tăiem Hochland Atelier Praid cu Vin în triunghiuri, iar Hochland Cașcaval în cuburi.
  3. Adăugăm brânzeturile pe platou și aranjăm restul elementelor în jurul lor.
  4. Decorăm cu crenguțe de cimbru fresh.

Poftă bună!