https://hochland2.dsdev.ro/wp-content/uploads/2022/03/pasca-fara-aluat-single-desktop.png https://hochland2.dsdev.ro/wp-content/uploads/2022/03/pasca-fara-aluat-single-mobile.png

Pască fără aluat

INGREDIENTE

  • 800 grame cremă de brânză Hochland Creme clasic
  • 100 grame zahăr
  • 5 ouă la temperatura camerei
  • 3 linguri de făină
  • 100 ml frișcă lichidă
  • 2-3 linguri stafide
  • 2 linguri cacao

Ingrediente topping:

  • fructe de pădure
  • flori comestibile

MOD DE PREPARARE

  1. Preîncălzește cuptorul la 150 de grade cu ventilație.
  2. Într-un castron amestecă crema de brânză împreună cu zahărul și cele 3 linguri de făină. Opțional se poate adăuga vanilie pentru un plus de aromă.
  3. Mixează pentru 1-2 minute la viteză mică spre medie.
  4. Adaugă ouăle pe rând și continuă să mixezi după fiecare ou.
  5. După integrarea ouălor, adaugă frișca lichidă și împarte compoziția în două castroane.
  6. Mixează pentru încă un minut pentru a obține o compozitie mătăsoasă.
  7. Într-unul dintre castroane adaugă cacao.
  8. Toarnă în straturi cele două aluaturi, într-o formă cu pereți detașabili și cu diametrul de 24 cm.
  9. Adaugă stafidele.
  10. Introdu vasul în cuptor pentru 90 de minute la 150 de grade, iar în ultimele 30 de minute temperatura poate fi redusă la 120 de grade.
  11. Lasă vasul în cuptor pentru încă două ore.
  12. Completează cu topping din fructe de pădure și flori comestibile pentru o altfel de pască.

*În cuptor este necesar să fie plasat încă un vas cu apă.