https://hochland2.dsdev.ro/wp-content/uploads/2023/03/1_1920x350.png https://hochland2.dsdev.ro/wp-content/uploads/2023/03/1_991x500.png

Pască cu ciocolată și Hochland Brânză de vaci 

INGREDIENTE 

  • 400g ciocolată topită 
  • 5 ouă 
  • 2 gălbenușuri 
  • 900g Hochland Brânză de vaci
  • 220g zahăr 
  • 80g griș 
  • 40g amidon 
  • 200g smântână grasă 
  • un vârf de sare 
  • esență de vanilie 
  • 200g zmeură proaspătă 

MOD DE PREPARARE: 

  1. Preîncălzim cuptorul la 170C și pregătim o tavă pentru tort.
  2. Mixăm într-un bol încăpător ouăle și cele 2 gălbenușuri cu zahărul. 
  3. Adăugăm esența de vanilie, sarea și începem să încorporăm Hochland Brânză de vaci, treptat, pană se omogenizează. Integrăm și smântâna, grișul și amidonul.   
  4. Adăugăm ciocolata topită și răcită puțin, iar apoi și zmeura. Omogenizăm. 
  5. Turnăm compoziția în formă și o punem la cuptor pentru 45 – 55 de minute. 
  6. O lăsăm să se răcească peste noapte și o servim cu gem sau frișcă.  

Poftă bună!