https://hochland2.dsdev.ro/wp-content/uploads/2022/05/1920-x-350-min-1-3.png https://hochland2.dsdev.ro/wp-content/uploads/2022/05/991-x-500-min-1-3.png

Pancakes pufoase cu Hochland Brânză de vaci și căpșuni

INGREDIENTE

  • 1 ½ cană făină
  • 1 plic praf de copt
  • Un praf de sare
  • 1 cană lapte
  • 120g Hochland Brânză de vaci
  • 2 ouă
  • 1 lingură zahăr
  • 1 linguriță esență de vanilie
  • Căpșuni

Pentru cremă

  • 200g Hochland Brânză de vaci
  • 1 lingură zahăr pudră
  • Suc de lămâie sau coajă de lămâie
  • Opțional: unt, sirop de agave sau miere

MOD DE PREPARARE

  1. Amestecă într-un bol făina, praful de copt și sarea.
  2. Într-un alt bol, cu ajutorul unui mixer bate brânza de vaci Hochland cu ouăle, zahărul, vanilia și laptele. Adaugă mixul de făină și amestecă până la omogenizare. Lasă compoziția să respire 5 minute.
  3. Încinge o tigaie la foc mediu (opțional, unge tigaia cu unt). Toarnă compoziția în tigaie (câte 2 linguri pentru fiecare pancake sau folosește un polonic mic).
  4. Gătește-le câte 2 minute pe fiecare parte.
  5. Separat, bate brânza de vaci cu zahărul pudră și puțin suc de lămâie (sau coaja).
  6. Construiește turnulețul de pancakes, unge fiecare clătită cu crema de brânză și decorează cu felii de căpșuni. Opțional, toarnă deasupra sirop de agave sau miere.