INGREDIENTE
- 3 felii de pâine (noi am folosit pâine pentru toast)
- 3 linguri de Hochland Crème Clasic
- 2 felii de roșie
- 4 felii de castravete
- 1 fir de ceapă verde
- 2 felii de bacon (sau șunca preferată)
MOD DE PREPARARE
- Feliază subțire ceapa verde și toac-o mărunt. Pune Hochland Crème într-un bol, amestecă-l cu ceapa verde și presară sare și piper după gust. Unge o felie de pâine cu amestecul de cremă de brânză, apoi taie în două feliile de bacon și aranjează-le deasupra.
- Unge încă o felie de pâine cu amestecul de Hochland Crème. Așaz-o peste bacon, cu partea unsă în sus. Taie feliile de roșii și aranjează-le deasupra. Întinde cremă de brânză și peste ultima felie de pâine și așaz-o peste roșii. Taie sendvișul în 2 sau în 4, dacă vrei (le poți prinde cu scobitori, pentru stabilitate). Decorează fiecare mini-sendviș cu câte o felie de castravete.