https://hochland2.dsdev.ro/wp-content/uploads/2021/02/Mini_Sandvis_Articol_Wide-min.jpg https://hochland2.dsdev.ro/wp-content/uploads/2021/02/Mini_Sandvis_Articol_Tab-min.jpg

Mini-sendvișuri pentru mic dejun

INGREDIENTE

  • 3 felii de pâine (noi am folosit pâine pentru toast)
  • 3 linguri de Hochland Crème Clasic
  • 2 felii de roșie
  • 4 felii de castravete
  • 1 fir de ceapă verde
  • 2 felii de bacon (sau șunca preferată)

MOD DE PREPARARE

  1. Feliază subțire ceapa verde și toac-o mărunt. Pune Hochland Crème într-un bol, amestecă-l cu ceapa verde și presară sare și piper după gust. Unge o felie de pâine cu amestecul de cremă de brânză, apoi taie în două feliile de bacon și aranjează-le deasupra.
  2. Unge încă o felie de pâine cu amestecul de Hochland Crème. Așaz-o peste bacon, cu partea unsă în sus. Taie feliile de roșii și aranjează-le deasupra. Întinde cremă de brânză și peste ultima felie de pâine și așaz-o peste roșii. Taie sendvișul în 2 sau în 4, dacă vrei (le poți prinde cu scobitori, pentru stabilitate). Decorează fiecare mini-sendviș cu câte o felie de castravete.

Poftă bună!