https://hochland2.dsdev.ro/wp-content/uploads/2022/09/1920-x-350-min-3.png https://hochland2.dsdev.ro/wp-content/uploads/2022/09/991-x-500-min-3.png

Mini plăcinte cu Hochland Brânză de Vaci și piersici

INGREDIENTE

  • 400g aluat foietaj (tăiat în felii pătrate)
  • 3-4 piersici feliate
  • 1 cană afine
  • 250g Hochland Brânză de Vaci 
  • 4 linguri zahăr pudră
  • 1 lingură esență de vanilie
  • Coaja rasă de la 1 lime (sau o lămâie)
  • Sare
  • 2 linguri zahăr brun

MOD DE PREPARARE

  1. Pune într-un bol brânza de vaci, 3 linguri zahăr pudră, esența de vanilie și coaja rasă de lime. Omogenizează compoziția cu un mixer.
  2. Pune feliile de aluat în tava de copt și, cu ajutorul unui cuțit, crestează ușor aluatul la 1 cm de margine.
  3. Pune 2 lingurițe pline de cremă pe aluat și întinde bine.
  4. Așază deasupra 4-5 felii de piersică și câteva afine.
  5. Presară deasupra zahăr brun. Coace mini plăcintele timp de 25-30 minute la 190°C.
  6. Când s-au răcit, pudrează-le cu zahărul pudră rămas.

Poftă bună!