https://hochland2.dsdev.ro/wp-content/uploads/2020/05/dip-4.jpg https://hochland2.dsdev.ro/wp-content/uploads/2020/05/dip-5.jpg

Dip din cremă de brânză și ton

Pregătește un aperitiv inspirat de Hochland Crème.

INGREDIENTE

  • 1 conservă de ton bucăți în apă
  • 1 cutie cremă de brânză Hochland Crème Clasic
  • 3-4 linguri sos de hrean
  • câteva fire de mărar
  • zeama de la 1/4 lămâie
  • pâine de secară, pentru servit

MOD DE PREPARARE

  1. Se scurge bine tonul și se pune într-un bol împreună cu crema de brânză.
  2. Se amestecă bine, cu grijă pentru a nu mărunți complet tonul, astfel încât să își păstreze textura.
  3. Se adaugă sos de hrean după gust. Se toarnă zeama de lămâie și se presară cu sare și piper după gust.
  4. Se toacă mărunt mărarul și se presară deasupra.

Poftă bună!