https://hochland2.dsdev.ro/wp-content/uploads/2021/02/Dip-ton-2.jpg https://hochland2.dsdev.ro/wp-content/uploads/2021/02/Dip-ton-3.jpg

Dip de ton

Cu cremă de brânză și hrean

INGREDIENTE

  • 1 conservă de ton bucăți în apă
  • 1 cutie cremă de brânză Hochland Classic
  • 3-4 linguri sos de hrean
  • câteva fire de mărar
  • zeama de la 1/4 lămâie
  • pâine de secară, pentru servit

MOD DE PREPARARE

  1. Se scurge bine tonul și se pune într-un bol împreună cu crema de brânză. Se amestecă bine, cu grijă pentru a nu mărunți complet tonul, astfel încât să își păstreze textura. Se adaugă sos de hrean după gust. Se toarnă zeama de lămâie și se presară cu sare și piper după gust.
  2. Se toacă mărunt mărarul și se presară deasupra. Se servește cu pâine prăjită de secară alături.

Poftă bună!