https://hochland2.dsdev.ro/wp-content/uploads/2022/05/1920-x-350-min-2.png https://hochland2.dsdev.ro/wp-content/uploads/2022/05/991-x-500-min-2.png

Dip cu Hochland Brânză de vaci și legume coapte

INGREDIENTE

  • 400g brânză de vaci Hochland
  • 30g parmezan
  • ¼ linguriță fulgi chili (opțional)
  • 100g roșii cherry
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapă roșie
  • 1 zucchini mediu
  • 3-4 linguri porumb dulce
  • Sare, piper, usturoi pudră
  • Ulei de măsline
  • Cimbru proaspăt

MOD DE PREPARARE

  1. Toacă legumele și pune-le într-o tavă. Asezonează cu sare, piper, usturoi pudră, cimbru proaspăt și ulei de măsline. Coace legumele pentru 25 minute la 180 grade Celsius.
  2. Amestecă brânza de vaci cu parmezanul ras, cimbru proaspăt, sare, piper și fulgi de chili.
  3. Întinde dip-ul de brânză pe o farfurie, pune deasupra legumele coapte și savurează cu pâine prăjită.