INGREDIENTE:
- 200g Hochland Delicii Calde Mix cu brânzeturi la grătar
- 10 fire de sparanghel proaspăt
- 30ml de ulei de măsline
- Sare și piper proaspăt măcinat
- Pentru piureul de mazăre:
- 200g de mazăre congelată
- 10 frunze de mentă proaspătă
- 50g unt
- ½ linguriță sare
- Pentru garnitură:
- Mentă proaspătă
- Mărar proaspăt
MOD DE PREPARARE:
- Într-un ibric potrivit pentru grătar puneți mazărea împreună cu sarea și așezați ibricul pe grătar. Lăsați să se gătească la foc mic pentru 10 minute.
- Amestecați sparanghelul cu sare, piper și ulei, așezați-l pe grătarul încins.
- Puneți pe grătarul încins Hochland Mix cu brânzeturi și gătiți pe ambele părți pentru 4 minute.
- Peste mazăre adăugați untul și mentă proaspătă și tocată mărunt, iar cu un zdrobitor de cartofi pasați mazărea. Dacă doriți un piure mai fin, folositi un blender vertical.
- Puneți piureul de mazăre pe un platou, întindeți ușor. Peste piure puneti Hochland Mix cu brânzeturi, alături așezați sparanghelul. Garnisiți cu mentă proaspătă și mărar proaspăt.
- Serviți imediat!
Poftă bună!