https://hochland2.dsdev.ro/wp-content/uploads/2022/04/paine-prajita-single-desktop-min.png https://hochland2.dsdev.ro/wp-content/uploads/2022/04/paine-prajita-single-mobile-min.png

Toast cu Hochland Crème și banană caramelizată

INGREDIENTE

  • 2 felii de pâine
  • unt
  • cremă de brânză Hochland
  • vanilie
  • o banană
  • un vârf de linguriță ulei de cocos
  • linguriță de miere
  • topping: miere, fistic mărunțit și mentă proaspată

MOD DE PREPARARE

  1. Toacă mărunt puțin fistic (crud sau prăjit).
  2. Unge cu unt două felii de pâine și pune-le într-o tigaie, la foc mic, pentru câteva minute. Când sunt rumenite, întoarce-le și pe partea cealaltă pentru a prinde o crustă crocantă
  3. Taie o banană pe jumătate și pune-o într-o tigaie, la foc mic, la caramelizat cu un vârf de linguriță de ulei de cocos. La final, adaugă peste ea jumătate de linguriță de miere și stinge focul.
  4. Pregătește crema din 3 linguri de cremă de brânză Hochland, puțină vanilie și o linguriță de miere. Amestecă bine pentru a încorpora toate ingredientele și întinde toppingul pe toată suprafața feliilor de pâine.
  5. Adaugă și feliile de banană (mare atenție! sunt moi și se rup ușor) și presară fistic din belșug și, bineînțeles, câteva frunze de mentă. Dacă îți plac mâncărurile mai dulci, mai poți pune puțină miere.