https://hochland2.dsdev.ro/wp-content/uploads/2022/04/cheesecake-fructe-desktop-min.png https://hochland2.dsdev.ro/wp-content/uploads/2022/04/cheesecake-fructe-mobile-min.png

Cheesecake fără coacere cu Hochland Crème și sos de fructe

INGREDIENTE CHEESECAKE

  • 150g biscuiți digestivi
  • 60g unt topit
  • 400g cremă de brânză Hochland Crème Clasic
  • 190g mascarpone
  • 100g zahăr pudră
  • 150g smântănă lichidă rece
  • 1 lingură esență de vanilie

INGREDIENTE SOS DE FRUCTE

  • 150g căpșuni congelate
  • 150g zmeură congelată
  • 2 linguri zahăr
  • 2 linguri amidon

MOD DE PREPARARE

  1. Toarnă untul topit peste biscuiții mărunțiți ăi amestecă bine. Transferă biscuiții într-o tavă cu pereții detașabili de 16cm și presează-i pe fundul tăvii.
  2. Pune într-un bol crema de brânză, mascarpone, zahărul, vanilia și smântâna lichidă rece. Amestecă cu mixerul până la omogenizare. Crema se toarnă peste crusta de biscuiți, se nivelează și se ține la frigider.
  3. Pentru sosul de fructe, pune într-o oală zmeura și căpșunile congelate, zahărul și amidonul. Lasă sosul să fiarbă 5 minute, apoi așteaptă să se răcească.
  4. În momentul servirii, toarnă sosul peste cheesecake și decorează cu fructe proaspete.