https://hochland2.dsdev.ro/wp-content/uploads/2020/05/cheesecacke.jpg https://hochland2.dsdev.ro/wp-content/uploads/2020/05/cheesecake.jpg

Cheesecake cu ciocolată pas cu pas

Pregătește un desert inspirat de Hochland Crème.

INGREDIENTE

  • 400 g biscuiți cu cacao
  • 100 g unt, la temperatura camerei
  • 3 cutii Hochland Crème Clasic
  • 200g zahăr
  • 1 linguriță extract de vanilie
  • 200g ciocolată neagră
  • 200ml smântână pentru frișcă
  • 100 g de zmeură

PAȘI PREPARARE BLAT

  1. Se zdrobesc biscuiții într-un robot de bucătărie sau cu un sucitor, până devin firimituri.
  2. Se amestecă biscuiții cu untul, până se omogenizează.
  3. Se așază compoziția pe fundul unei tăvi rotunde și se nivelează cu o lingură.
  4. Se pune tava în frigider până pregătim crema.

PAȘI PREPARARE CREMĂ

  1. Se bate 2-3 minute smântâna pentru frișcă într-un bol încăpător, cu un mixer.
  2. Se adaugă cele 3 cutii de cremă de brânză și se amestecă totul bine.
  3. Se adaugă zahărul și se mixează bine, până este încorporat.
  4. Se rupe ciocolata în bucățele și se topește într-un bol așezat deasupra unei cratițe cu apă care fierbe.
  5. Se adaugă ciocolata topită și vanilia în bolul de cremă și se amestecă bine.

ASAMBLARE

Se ia tava din frigider, se pune crema deasupra blatului de biscuiți, se nivelează cu o spatulă și se decorează cheesecake-ul cu zmeură.

Poftă bună!