https://hochland2.dsdev.ro/wp-content/uploads/2022/09/1920-x-350-min-1.png https://hochland2.dsdev.ro/wp-content/uploads/2022/09/991-x-500-min-1.png

Cheesecake cu căpșuni, Hochland Crème și Mascarpone

INGREDIENTE

  • 200 g biscuiți digestivi
  • 75 g unt topit
  • 400 g Hochland Crème Clasic
  • 250 g Hochland Mascarpone
  • 400 g căpșuni
  • 125 g zahăr
  • 200 ml smântână pentru frișcă
  • 1 linguriță extract de vanilie

MOD DE PREPARARE

  1. Se zdrobesc biscuiții într-un robot de bucătărie sau cu un sucitor, până devin firimituri.
  2. Se adaugă untul topit peste biscuiți și se amestecă bine.
  3. Se așază compoziția pe fundul unei tăvi rotunde de 18 cm, cu pereții detașabili, și se nivelează cu o lingură.
  4. Se pune tava în frigider până pregătim crema.
  5. Se bate 2-3 minute smântâna pentru frișcă într-un bol încăpător, cu un mixer.
  6. Se adaugă Hochland Crème Clasic și Hochland Mascarpone și se amestecă totul bine.
  7. Se adaugă zahărul și extractul de vanilie și apoi se mixează până la omogenizare.
  8. Se toarnă crema peste blatul de biscuiți și se nivelează cu o spatulă.
  9. Se lasă la frigider pentru cel puțin 4 ore sau, cel mai bine, peste noapte.
  10. Se spală bine căpșunile și se taie felii.
  11. Se ia tava din frigider și se decorează cheesecake-ul cu căpșuni.

Poftă bună!