https://hochland2.dsdev.ro/wp-content/uploads/2021/02/Bulagarasi_Bacon_Articol_Wide-min.jpg https://hochland2.dsdev.ro/wp-content/uploads/2021/02/Bulagarasi_Bacon_Articol_Tab-min.jpg

Bulgărași din cremă de brânză

Cu bacon și nuci

INGREDIENTE

  • 1 cutie cremă de brânză Hochland Classic
  • 1/2 cutie de chives
  • 100g de bacon afumat
  • 50g miez de nucă
  • câteva fire de pătrunjel
  • biscuiți sărați, pentru servit

MOD DE PREPARARE

  1. Se toacă mărunt baconul afumat, firele de chives, pătrunjelul și miezul de nucă. Se pun într-un bol încăpător (păstrează câteva fire de chives deoparte pentru decor) și se amestecă bine cu crema de brânză.
  2. Se adaugă sare și piper după gust (baconul fiind deja sărat, e posibil să nu mai aibă nevoie de multă sare). Din compoziție, se modelează biluțe de dimensiunea unei mingi de ping pong, se tăvălesc prin firele de chives și se servesc cu biscuiți alături.

Poftă bună!