https://hochland2.dsdev.ro/wp-content/uploads/2023/01/1b_1920x3501.png https://hochland2.dsdev.ro/wp-content/uploads/2023/01/1b_991x500.png

Budincă de macaroane cu Hochland Telemea

INGREDIENTE

  • 200g macaroane
  • 3 ouă
  • 80g zahăr
  • 60g stafide
  • 60g lapte
  • 1 linguriță esență de rom (sau vanilie)
  • coaja rasă de la 1 lămâie
  • 250g Hochland Brânză de vaci
  • 175g Hochland Telemea de vacă

MOD DE PREPARARE

  1. Se rup în 3 macaroanele și se fierb conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
  2. Într-un bol adăugăm ouăle, zahărul și laptele. Se omogenizează compoziția cu un tel.
  3. Se adaugă restul ingredientelor: esența de rom, coaja rasă, Hochland Brânză de vaci, Hochland Telemea rasă și stafidele. Se amestecă cu o spatulă.
  4. Se combină compoziția obținută împreună cu pastele (fierte și scurse) și se toarnă în tava de copt.
  5. Se coace budinca timp de 35 minute la cuptor, 180 grade Celsius.

Poftă bună!