INGREDIENTE
- 200g macaroane
- 3 ouă
- 80g zahăr
- 60g stafide
- 60g lapte
- 1 linguriță esență de rom (sau vanilie)
- coaja rasă de la 1 lămâie
- 250g Hochland Brânză de vaci
- 175g Hochland Telemea de vacă
MOD DE PREPARARE
- Se rup în 3 macaroanele și se fierb conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
- Într-un bol adăugăm ouăle, zahărul și laptele. Se omogenizează compoziția cu un tel.
- Se adaugă restul ingredientelor: esența de rom, coaja rasă, Hochland Brânză de vaci, Hochland Telemea rasă și stafidele. Se amestecă cu o spatulă.
- Se combină compoziția obținută împreună cu pastele (fierte și scurse) și se toarnă în tava de copt.
- Se coace budinca timp de 35 minute la cuptor, 180 grade Celsius.
Poftă bună!