INGREDIENTE PENTRU BLAT
- 120g de făină albă
- 1 1/2 linguriță praf de copt
- 50g pudră de cacao
- 3 ouă
- 180g de unt
- 150g de zahăr
- 4 linguri de apă fierbinte
PAȘI PREPARARE BLAT
- Încălzește cuptorul la 200 de grade.
- Pune pudra de cacao într-un bol încăpător pentru mixat, toarnă apa fierbinte deasupra și amestecă bine.
- Adaugă restul ingredientelor și amestecă-le bine cu ajutorul unui mixer.
INGREDIENTE PENTRU GLAZURĂ
- 200g de Hochland Crème Clasic
- 100g de zahăr pudră
- 1 linguriță extract de vanilie
MOD DE PREPARARE GLAZURĂ
- Pune crema de brânză într-un bol încăpător pentru mixat.
- Cerne zahărul pudră deasupra. Gustă și verifică dacă preferi mai dulce.
- Mixează bine până la omogenizare, împreună cu extractul de vanilie.
- Pune glazura într-un poș pentru decor și ornează fiecare brioșă.