Știai că
Hochland Group are o istorie de peste 90
de ani în domeniul brânzeturilor?
Pașii care ne-au adus aici
Extindem fabrica de la Sovata și ne pregătim de viitor.
Hochland lansează Brânză de vaci, incredibil de cremoasă și disponibilă atât în varianta de 200g pentru o gustare rapidă, cât și de 475g pentru rețete delicioase.
Chiar și în contextul pandemiei am continuat alături de Fundația Regală Margareta a României misiunea pe care ne-am asumat-o cu un an în urmă, aceea de a oferi sprijin seniorilor vulnerabili. Prin proiectul Telefonul Vârstnicului și voluntariat am ajuns acolo unde a fost mai mare nevoie de noi.
Brânza Praid se reinventează integrându-se în gama Atelier, care se îmbogățește cu un nou sortiment: Atelier Brânză Cremoasă
Hochland sărbătorește 20 de ani și își redefinește comunicarea într-o nouă filosofie de brand
Hochland aduce iubitorilor de brânză un nou sortiment: Brânză Praid-o brânză maturată în salina Praid cu un gust complex și o aromă plină de caracter.
Se lansează Telemeaua Hochland, preferata roșiilor.
Hochland aduce în magazine două sortimente de cremă de brânză Almette: cu Smântâna și cu Verdeață.
Hochland achiziționează Fabrica de la Sovata și începe să producă sortimente tradiționale de cașcaval, precum Dalia sau Brădet. De asemenea, furnizează materie primă pentru Fabrica de Brânză topită de la Sighișoara.
Ia naștere Hochland România prin achiziționarea fabricii de la Sighișoara, unde începe să producă Brânză topită.
pe Facebook, Instagram
și Youtube!